Volkel laat in de extra tijd 2 punten liggen - RKSV Volkel

Volkel laat in de extra tijd 2 punten liggen

Volkel laat in de extra tijd 2 punten liggen

Rhode/VSB 1 (zon)

1 - 1

RKSV Volkel 1 (zon)

84'

Competitie

2e klasse G

Datum

11 december 2022 14:00

Scheidsrechter

F.A.J.M. Coopmans

Accommodatie

Sportpark De Neul
Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Vandaag speelde Volkel de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Rhode. 2 ploegen die de laatste tijd in vorm zijn en de weg uit degradatiegevaar zoeken. Rhode was in de eerste helft vaak erg slordig en Volkel had het betere van het spel, maar Rhode was wel sterk aan het verdedigen waar Volkel lastig doorheen kwam. De beste kans was voor Rhode al in de 7e minuut, uit een hoekschop ontstaat een scrimmage die de lat raakt. Het leek eigenlijk moeilijker de lat te raken dan te scoren en Volkel kwam goed weg. Luuk Riepe brak nog een keer via rechts uit maar schoot net langs de kruising. Beide ploegen hadden aardig wat kansjes zoals afstandsschoten die prooi waren voor de keeper of voorzetten die weggewerkt werden.

De tweede helft speelde Rhode een stuk minder slordig en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Ook deze helft hadden beide ploegen aardig wat kansjes. In de 69e minuut ging er uiteindelijk een raak voor Rhode, een hoekschop werd ingekopt en was niet te houden voor Tom. Dan in de 84e minuut gebeurde exact hetzelfde aan de andere kant, Thijmen kopt een hoekschop keurig binnen en de ploegen kwamen op gelijke hoogte. In de extra tijd werd Thijmen nog in de 16 gevloerd en de scheidsrechter wees naar de stip. Deze uitgelezen kans op de overwinning werd helaas door de doelman van Rhode gestopt.  Toch een zure nasmaak na een pot waarvan het eigenlijk niet onterecht was dat de punten gedeeld werden.

Na de winterstop speelt Volkel thuis tegen Prinses Irene uit het nabijgelegen Nistelrode, waarvan men in het begin van de competitie sprak over een kampioenskandidaat, maar wat nu meevecht tegen degradatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!