Graafseweg 34
5831AB
BOXMEER
tel. 0485-571981

Ondanks goed voetbal en veel inzet is Volkel er niet in geslaagd de periodetitel te halen in Boxmeer tegen het altijd lastige Olympia'18. Al na 1 minuut kwam Olympia op voorsprong toen de bal in de rechterhoek geschoven werd. Hierna was het Volkel dat nadrukkelijk opzoek was naar de gelijkmaker, die vlak voor rust bijna viel maar de bal ging niet over de achterlijn. In de 2e helft ging Olympia ook wat meer aanvallen en kreeg zelfs een penalty door een overtreding van Rick van Hintum. Tom stopte uitstekend de penalty en hield Volkel in leven. Iets later had Jarni Reijnen een harde uithaal van iets buiten de 16 maar de keeper van Olympia kon dit schot tot corner verwerken. Een kwartiertje voor tijd werd Tom van dichtbij gepasseerd en stond de 2-0 op het scorebord. Hierna was Volkel niet meer dichtbij een punt gekomen. Door dit pijnlijke verlies is Volkel geen koploper meer in de periode en zakt in de competitie naar de 10e plek. Volgende week is een belangrijke 6 punten wedstrijd tegen de nummer 11 Heeswijk, die eerder dit seizoen met 4-0 verloren werd.