Datum

10 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Volkel speelde op deze zonnige zondag tegen SV SSS uit Udenhout. 2 Ploegen die niet wilde verliezen vandaag en lieten dat ook zien. In een aantrekkelijk duel kwam Volkel in de 20. Minuut op een 1-0 voorsprong door de sterk spelende Bart Teeuwen. Een door hem zelf opgezette actie aan de rechterkant kwam de voorzet op het hoofd van Justin Damen, die op de keeper kopte en in de rebound werd het doelpunt toegekend aan Bart Teeuwen. Volkel speelde degelijk en gaf eigenlijk niks weg, SV SSS probeerde de druk op te voeren en aan het einde van de eerste helft toen gaf Volkel in de laatste 5 minuten voor rust een 1-0 voorsprong door gestuntel achterin weg in een 1-2 achterstand. Doelpuntenmakers voor SV SSS waren Ruben Diederen en Sander Mallens.

Volkel kwam goed uit de startblokken in de 2e helft en drukte SV SSS ver terug op de eigen helft. Het duel werd feller en dit resulteerde in enkele gele kaarten over en weer.

In de 61 minuut kwam Volkel op 2-2 door een terechte pingel genomen door Justin Damen. Volkel werd sterker en de 3-2 hing in de lucht, maar ondanks een kopbal op de lat van Thijmen en Ruiter en een geweldig afstand schot vanaf 25 meter van Bob Linders op de lat kwam Volkel niet. Deze wedstrijd leek dan ook te eindigen in een 2-2. Tot de blessuretijd aanbrak en de geblesseerde Bob Linders in de weg stond en via zijn hoofd de bal kon verlengen in het doel. Zodoende kreeg volkel toch nog 3 punten bij geschreven. Niet veel later floot de zeer goed leidende scheidsrechter Tim Visser af voor een 3 – 2 overwinning.