Volkel kan niet winnen van Berghem Sport: 1-3

Datum

8 maart 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Op een regenachtig Eeuwsels nam Volkel het op tegen nummer twee Berghem Sport. In de derde minuut kwam Volkel goed weg, toen een doelpunt van Berghem werd afgekeurd wegens buitenspel van de doelpuntenmaker. Na zeven minuten werd een speler van Berghem diep gestuurd. Hij schoot net naast het doel. Hierna gebeurde er een hele tijd weinig. Volkel speelde vrij slordig.

Echter in de 27e minuut was er eindelijk een goed lopende aanval van Volkel. Bram v.d. Locht werd in de 16 aangespeeld. Hij werd naar de buitenkant gedreven maar wist de bal goed voor te zetten. Bodie Jilesen kon simpel inkoppen, 1-0 voor Volkel.
HIerna kwam Volkel weer goed weg na gevaarlijk balverlies. Tomek Kuijpers redde knap. Echter in de 39e en 40 minuut ging het mis voor Volkel. Tomek Kuijpers kon een schot niet goed pareren en de bal viel voor Donny van Herpen. Die wist raad met het buitenkansje, 1-1. Vanaf de aftrap werd het nog erger. Balverlies en de linksbuiten van Berghem werd aangespeeld. Hij schoot knap raak in de korte hoek, 1-2. Dit was ook de ruststand, ook omdat Tomek Kuijpers alweer redding bracht na gevaarlijk balverlies op het middenveld.

Na rust liep Berghem verder uit. Na 55 minuten werd een corner buiten bereik van Tomek Kuijpers genomen en binnengekopt, 1-3. Hierna kon een hardwerkend Volkel geen vuist meer maken. In de omschakeling kreeg Berghem nog enkele goede kansen, maar wisten die niet te benutten.

Volkel moet helaas weer een nederlaag slikken, hopelijk volgende week een beter resultaat uit tegen SVSSS in Udenhout.