5408AJ
VOLKEL
tel. 0413-273336

Op de laatste dag van oktober trad Volkel 1 aan tegen Volharding uit Vierlingsbeek, de koploper in de tweede klasse F. Bij Volharding stond oud-Volkelspeler Rens van Lanen in de basis.

In de eerste helft drong Volharding aan. Dit resulteerde in verschillende kansen voor Volharding, maar goed keeperswerk voorkwam een doelpunt. Na een half uur ging het fout in de opbouw bij Volkel. Volharding profiteerde en scoorde de verdiende 0-1. Volkel kon daar in weinig tegenover brengen.

In de tweede helft waren er weinig kansen te noteren. Volkel ontbrak het aan stootkracht voorin, Volharding wachtte wat meer af. UIteindelijk werd er niet meer gescoord en Volkel verloor met klein verschil van de koploper. Volgende week speelt Volkel uit tegen Heeswijk.