Nieuws - RKSV Volkel

Nieuws

Nieuws

In memoriam Tiny Peerenboom

23 mei 22:00  Donderdagavond 18 mei 2023 is Tiny Peerenboom overleden. Tiny is op 1 september 1936 geboren en op 86 jarige leeftijd overleden. In 1954 is hij lid geworden van de voetbalclub RKSV Volkel en daarmee is hij 69 jaar lid geweest. meer »


RKSV Volkel neemt verslaving serieus

17 mei 20:45  RKSV Volkel neemt een gedurfde stap om verslaving binnen hun voetbalgemeenschap aan te pakken en bespreekbaar te maken!meer »


Volkel 5 – Kampioen!

15 mei 18:30  Dit jaar was het dan eindelijk zover, het lang verwachte kampioenschap van Volkel 5! Nadat we in de afgelopen jaren vaak als 2de of 3de zijn geëindigd, moest het dit jaar (wederom) toch echt eens gaan gebeuren. Na 19 wedstrijden voetballen stonden wij gedeelde eerste met onze directe concurrent Festilent 7, met een minimaal verschil in doelsaldo. Op zondag 23 april werd deze wedstrijd, via de onderlinge return, door ons beslist met een 3-0 overwinning. De directe voorsprong van 3 punten die wij nu pakten op weg naar het kampioenschap, mochten wij hierna niet meer weg geven… meer »


Aandacht voor verslaving bij de club. Bullshift helpt ons.

10 mei 19:15  Alcohol, drugs en gokken zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. Ook in Volkel komen jongeren en volwassenen hier veelvuldig mee in aanraking. Ouders en de leden van het bestuur van de voetbalclub maken zich hier zorgen over. meer »


Sjaak v.d. Wijst nieuwe damestrainer

8 mei 20:30  De dames hebben weer een nieuwe trainer.meer »


Vijf dames gestopt

30 april 18:45  Op 30 april hebben 5 dames hun laatste wedstrijd voor Volkel Vrouwen gespeeld.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!