Nieuws

Nieuws

Gezocht!

4 juni 0:00  Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar een damesleidster en ook een vlagger( ster ) voor dit team . Lijkt het jouw iets om deze leuke , jonge en enthousiaste meidengroep te begeleiden en te ondersteunen schroom dan niet om contact op te nemen met Hans van de Burgt ( TC Dames ) U maakt er een fijn en leuk team heel gelukkig mee.meer »

In memoriam: Sylvia van Nuland

17 januari 20:30  Zondagmorgen is onze vaste supporter en de vrouw van Wilco, Sylvia overleden. Sylvia al jaren een hele trouwe supporter en al zeker 7 jaar langs de lijn van het eerste team te zien. Jaren kwam ze haar zonen aanmoedigen. Rustig en beschouwend keek ze naar het spel. Nooit een onvertogen woord maar wel altijd aanwezig.meer »


Trainersnieuws

14 januari 21:45  Verheugd kunnen wij meedelen dat we voor komend seizoen weer gebruik kunnen maken van de diensten en kwaliteiten van diverse trainers.meer »


Uitstel activiteiten

5 januari 11:00  Door de onzekerheid over de coronamaatregelen zijn enkele activiteiten uitgesteld.meer »


Mededelingen van het bestuur december 2021

21 december 20:00  Beste leden van RKSV Volkel Daar zitten we dan weer. Alles op slot, een grote lockdown. Jammer omdat we tot november het spelletje nog steeds hebben kunnen spelen en helemaal niet onverdienstelijk. Ons vaandelteam heeft een aantal wedstrijden laten zien dat ze goed mee kunnen in deze klasse. Het geluk valt nog te vaak aan de andere kant. Ook de andere seniorenteams winnen met regelmaat hun wedstrijden. Opvallend dit seizoen dat we kampen met veel geblesseerde spelers waardoor we ook genoodzaakt zijn om wedstrijden eruit te gooien zodat we elkaar kunnen helpen. Dank mannen om dit met elkaar op te lossen. meer »


JO19-1 kampioen

19 december 22:00  De JO19-1 is overtuigend kampioen geworden door thuis met 5-1 van Festilent te winnen. Ze hebben 1 wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie en toch strak bovenaan geëindigd. Mannen proficiat!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!