Heereindsestraat 10
5741RB
BEEK EN DONK
tel. 0492-465162

Volkel heeft knap een punt gepakt tegen titelkandidaat Sparta'25. Al vroeg kwam Jeroen vd Laar met een doelpoging door hard te schieten vanaf net buiten de 16, maar de bal kwam tegen een verdediger aan. Hierna was het vooral Sparta die aan het aanvallen was en de bovenliggende partij was. Een van de vele vrije trappen rond de 16 van Sparta kwam hard op doel maar Tom vd Burgt redde deze uitstekend uit de hoek. Toch was het Volkel die de score opende. Een corner wordt bij de 2e paal door Roy Robben ingekopt in de 43e minuut. Alsnog ging Volkel met een achterstand de rust in. Een voorzet wordt vlak daarna door Sparta ingetikt en een hard schot vanaf de 16 zorgte voor een 2-1 ruststand. Na de rust was het Volkel die juist de bovenliggende partij was. Jarni Reijnen had nog een prachtige solo in huis maar de keeper van Sparta wist het schot eruit te houden. 5 minuten voor tijd kwam Jarni een op een met de keeper maar werd gevloerd waardoor Volkel een penalty kreeg. Robin van Cuijk hield het hoofd koel en schoot de verdiende 2-2 binnen. Beide ploegen wilde nog voor de 3 punten gaan maar het bleef bij een gelijk spel. Weer wist Volkel in de slotfase gelijk te spelen tegen een titelkandidaat, net als vorige week. Komende week wordt er gespeeld tegen hekkensluiter Groesbeekse boys, die bij verlies officieus degraderen als ook Heeswijk wint.