5408AJ
VOLKEL
tel. 0413-273336

Volkel kende een matige hervatting van het seizoen tegen Prinses Irene uit het nabijgelegen Nistelrode. De uitslag laat anders vermoeden, maar Volkel had eigenlijk geen schijn van kans tegen Prinses Irene.

Het eerste echte gevaar kwam in de 16e minuut toen de speler van Prinses Irene de bal op de paal volleyde en er uit de rebound voor open goal over werd geschoten. Even later kwam de verdiende treffer voor Prinses Irene toen een corner werd ingekopt. Kort daarna viel ook de 2-0 door onoplettendheid achterin waardoor de aanvaller van Prinses Irene 1 op 1 de bal langs Tom schoof. In de tweede helft werd het zelfs nog 3-0 na een foute pass achterin in de voeten van een speler van Prinses Irene die de bal makkelijk kon inschieten en leek de wedstrijd beslist. Pas 10 minuten voor tijd was Volkel in staat een aanval op te zetten met een diepe bal op Job van Oort, maar de keeper had een uitstekende redding in huis. Vlak voor tijd leek Volkel nog even een stunt uit te halen toen Thijmen de Ruijter in de 89e minuut uit een vrije trap de 1-3 in kopte. Vlak na de aftrap lobte Bram van de Locht de bal nog op de lat en daarna scoorde Job van Oort nog de 2-3 uit een penalty. Het fluitsignaal klonk kort daarna.

Volgende week zal tegen Eendracht '30 uit Mook uit een ander vaatje getapt moeten worden.