Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Volkel scoort erop los tegen Ulysses: 8-2, Justin Damen tekent voor 4 doelpunten.

Onbekend

En opnieuw was er een grote uitslag voor Volkel in eigen huis. Na de 7-0 van 2 weken geleden tegen Constantia wist Volkel nu met 8-2 te winnen van hekkensluiter Ulysses.

Al in de 5eminuut lag de 1-0 achter doelman Sven Rietveld van Ulysses. Justin Damen mocht van 11 meter aanleggen na een handsbal in de zestien. In de 14eminuut sneed Teun Verhoeven door de defensie van Ulysses en met een subtiele voetbeweging stiftte hij de bal in het doel. 9 minuten hierna was het 3-0 toen Teun Verhoeven Justin Damen vond die alleen voor de doelman prima afwerkte. Een minuut later de hattrick voor Justin Damen die op maat bediend werd door Luuk Riepe en met een hakbal achter zijn standbeen langs de 4-0 tegen de touwen schoof. In de 33eminuut mocht diezelfde Justin Damen opnieuw een strafschop nemen na weer een handsbal in de zestien. Ook nu maakte hij geen fout: 5-0. Even later de 6-0 als Niels van Oort terug legt op Luuk Riepe die de bal makkelijk binnen kan schuiven. In de 41eminuut profiteert Ulysses van een foutje van Volkel doelman Tomek Kuijpers die de bal uit een corner niet vast kan klemmen, waardoor Yanusa Jarju de bal binnenloopt. Vlak voor tijd is Tomek Kuijpers wel paraat op een schot van Tom Driessen.

Na rust komt Rick van Hinthum bij Volkel in de ploeg voor Robin van Cuijk en gaat Justin Damen in de 47eminuut op voor zijn 5edoelpunt, maar hij vindt doelman Rietveld op zijn weg. In de 57eminuut een handsbal van Volkel in de zestien en Bernd v/d Camp maakt de 6-2 uit de toegekende strafschop. Hierna is het woord weer aan Volkel. De 7-2 komt uit een vrije trap van Volkel die keihard wordt binnen gepoeierd door Bob Linders die even later ook nog de paal treft. Uit de corner die volgt wordt de 8-2 eindstand bepaald door Rick van Amsterdam en blijft Volkel op koers voor een nacompetitieplek. Thijmen de Ruijter mag na lang blessureleed nog invallen bij Volkel, maar gescoord werd er niet meer. Komende zondag mag Volkel opnieuw thuis aantreden en dan is Excellent de tegenstander.