St. Antoniusweg 11
6562GL
GROESBEEK
tel. 024-3972819

De topper in Groesbeek bleek minder spannend dan het vooraf op papier leek. De thuisploeg was de hele wedstrijd de betere en Volkel ging met lege handen naar huis. Volkel had wel een flitsende start door in de eerste minuut al een penalty te krijgen voor een overtreding op Bob Linders. De penalty werd benut door Bram vd Locht en Volkel kwam zo vroeg op voorsprong. Al gauw had Groesbeekse Boys een harde knal op de paal als antwoord, en in de 7e minuut kwamen ze op gelijke hoogte uit de omschakeling. Groesbeekse Boys had in de eerste helft genoeg kansen om de score uit te breiden, en deed dat ook in de 34e minuut met een penalty wegens hands. Vlak voor rust werd het 3-1 een door een keihard afstandschot in de kruissing. Na rust leek Groesbeekse Boys tevreden te zijn met de comfortabele voorsprong en breidde de score niet verder uit. Volkel probeerde met moeite nog wat te halen. In de 54e minuut werd een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd en vlak voor tijd had Roy van Hinthum nog een enorme kans die naast het doel werd geschoten. Verder heeft Groesbeekse Boys in de tweede helft niets weggegeven en was vandaag simpelweg de betere. Volgende week is de seizoensafsluiting tegen SCE uit Nijmegen. SCE zit in een goede flow en staat derde in de periode, 1 punt boven Volkel. Als Volkel wint kan het officieus deelnemen aan de nacompetitie.